Om Tove


Hei, jeg heter Tove Didriksen og jeg har jobbet med personlig utvikling siden 2005, som lærer, som universitetslektor og nå som coachterapeut. Jeg har hatt gleden av å jobbe med mange forskjellige mennesker, alle har likevel hatt et felles mål: Oppnå å bli sterkere i seg selv og få det de drømmer om, profesjonelt, personlig og privat.

Jeg er gift og samboer med min kjære ektemann John, sammen har vi 2 glade kongepudler og 2 flottebarn som nettopp har startet sine egne selvstendige liv.


Fordi jeg alltid er opptatt av og investerer i ny kunnskap, studerer hvordan de fremste coachene jobber med å hjelpe andre mennesker ta ut sitt beste potensiale, bestemte jeg meg for å bli grunder. Gjennom det helhetlige konseptet Balansecochen.no har jeg utviklet en portal hvor jeg kan hjelpe enda flere mennesker få det bedre i livet eller prestere bedre i sitt virke, gjennom mental trening, coaching og terapi.

 

Min lidenskap er å hjelpe kvinner oppdage og benytte sine egne ressurser slik at de kan bli mer selvsikre, øke egen selvbevissthet og ta ut et større potensiale i seg selv. Jeg måtte bli en voksen kvinne før jeg innså at livet jeg levde gav meg fysiske plager og utfordringer. Kroppen hadde gitt meg stadige signaler om at noe var galt. Coachutdannelsen fikk meg endelig til å vende blikket innover i meg selv, og jeg lærte mye om egne tanke- og handlingsmønstre. Jeg hadde i
alt for stor grad lyttet til andre og andres behov, og ikke evnet å anerkjenne egne behov. Jeg lærte å tenke målbevisst og å visualisere hva jeg virkelig ville med livet mitt. Endelig mestret jeg å sette meg selv i førersetet av eget liv. Kort fortalt, jeg innså at tankesett og livsstil måtte endres. Prosessen har vekket min kreativitet og livsglede, mentale aspekter, og ikke minst drivkraft og motivasjon til å skape Balansecoachen.no, slik at jeg kan hjelpe enda flere kvinner oppnå det livet de innerst inne drømmer om.