Coachingpakke


Hei du kjære kvinne som ikke kjenner deg tilfreds i livet ditt!

Har du dårlig samvittighet og klandrer deg selv for at du egentlig burde kjent mer glede?
Kanskje bruker du mye tid på tankespinn og ender opp med å føle deg urolig, umotivert og sliten? Jeg har vært i akkurat samme situasjon selv og jeg unnlot lenge å fortelle noen hva jeg egentlig følte. Så var det også utfordrende å sette fingeren på den ene konkrete tingen som manglet. Når gleden forsvinner i det vi gjør, er det utfordrende å peke finger på hva det kan skyldes. Det kjentes bare så unødvendig å være utilfreds når alt egentlig lå til rette for at jeg skulle leve et liv i lykke og harmoni med alle de gode forutsetningene jeg hadde. For hva MER var det egentlig jeg ønsket? Da jeg tok coachutdannelsen min fikk jeg endelig svarene på hva som manglet i livet mitt. Heldigvis er det ikke nødvendig for deg å ta en lang og kostbar coachutdannelse for å finne tilfredshet, glede og takknemlighet. Balansecoachen.no i egen person, to the rescue.

 

For med Bansecoachen.no har jeg som mål at du skal finne gleden, tilfredsheten og balansen i livet ditt. Jeg kaller det å si ja til deg selv. Og det innebærer langt mer enn å søke ro. Ro er selvsagt viktig i et hektisk liv, men at du finner mening i og mestrer livets kompleksitet og mangfoldighet, vil gi deg en langt dypere ro og balanse. Og glede. Det er UVURDERLIG.

Med Balansecoachkurset mitt får du en personlig tilrettelagt steg-for-steg plan og coaching av meg, med 4 konkrete tema som ivaretar hele deg.  Disse temaene er fysisk og mental helse, kosthold og søvn. For alt henger sammen, derfor vil også Balansecoachkurset gi deg økt kunnskap og forståelse av hva som skjer i kroppen din når du har bekymringer og negative følelser, sover dårlig eller føler deg tiltaksløs og umotivert. Og du vil bli forbløffet over hvor lite som skal til for å snu det negative til det positive og skape balanse i flere aspekter ved livet og din eksistens.

Lurer du på om dette kan være noe for deg?

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIKTENDESAMTALE HER